≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misteriozan potez Denvera: Da li su samo isprozivali Embida ili ostaju bez Jokića i kompletne petorke?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak petorica najvažnijih igrača su na listi povređenih

  • 0
837062784 USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Denvera i Filadelfije igraju međusobni duel u noći između utorka i srede (01.30), a Nagetsi su poprilično zbunili javnost izveštajem o povredama u kom se nalazi i Nikola Jokić!

I ne samo on, već i kompletna petorka koja je pod znakom pitanja za pomenuti duel. Dakle, Kentavijus Kaldvel - Poup je istegnuo mišić, Arom Gordon ima problema sa deformacijom desne pete, Džamal Marej sa upalom tibije, Majkl Porter Džunior sa upalom levog kolena i Jokić sa levim kukom.

Niko od njih petorice još nije propustio meč u 2024. godini i mediji u SAD smatraju da su Nagetsi na ovaj način samo isprozivali narednog rivala zbog Džoela Embida koji je poslednji put u Koloradu protiv Nagetsa igra još 2019. i koji je često na listi povređenih.

Godinama unazad kruže priče da Embid izbegava duele sa Jokićem na njegovom terenu, dok se Kamerunac nalazi na udaru i zbog toga što je ove sezone igrao na gostovanjima samo tamo gde su ekipe nešto slabije i gde može da "nabija" učinak.

S druge strane, ako Denver stvarno bude igra bez ove petorice, što je malo verovatno, moraće da plate kaznu od 100.000 dolara kao što su Netsi pre nekoliko nedelja.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Denvera naknadno dobio šampionski prsten: Jokić i ekipa mu priredili šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA