≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova akcija se zove "Deki": Srpski trener u NBA odao počast Dejanu Milojeviću napadom koji je naučio od njega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Divan potez Rajakovića

  • 0
Toronto Reptors, Darko Rajakovi Printskrin: x / samfolkk

Košarkaši Toronto Reptorsa su pred svojim navijačima slavili protiv Majami Hita sa 121:97, čime su upisali svoj 16. trijumf u ovoj sezoni, ali, ova pobeda je posebna i zbog toga što je Darko Rajaković, trener tima iz Kanade posvetio Dejanu Milojeviću, tragično preminulom treneru iz Srbije.

Čitav košarkaški svet je ostao pogođen kada je iz SAD došla vest da je Dejan Milojević izgubio životnu bitku nakon srčanog udara, a jedan od onih koji mu je među prvima odao počast jeste upravo Darko Rajaković.

On je pred meč protiv Majamija najavio da će njegova ekipa utakmicu početki akcijom "Deki", koju je upravo pokupio od preminulog trenera, a iako ju je odigrao, odmah je uspeo da postigne i koš.

Toronto je iz tog napada došao do tri poena, a Rajaković je posle utakmice rekao da ovu pobedu posvećuje upravo Dejanu Milojeviću.

- Ukrao sam tu akciju od njega i to je bila naša akcija kojom smo počeli utakmicu i uspeli smo da postignemo koš. Posvećujem ovu pobedu našem timu, ali i Dekiju - rekao je Rajaković posle meča.

— Toronto Star Sports (@StarSports) January 18, 2024

(Telegraf.rs)

Video: Preminuo Dejan Milojević, bivši košarkaš i trener

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA