Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović posle meča pričao o Milojeviću: "Mislio sam da ne dođem na utakmicu... On je bio zver, pozitivac"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni košarkaš Atlante ne može da dođe sebi nakon ovih vesti

  • 0
Dejan Milojević i Bogdan Bogdanović Foto-kolaž: MN Press/N.Parausic, Mileta Mirčetić

Košarkaši Atlanta Hoksa su slavili protiv Orlando Medžika sa 106:104, uz sasvim solidnu partiju Bogdana Bogdanovića koji je postigao 12 poena. Međutim, srpski igrač nakon meča nije bio nimalo srećan zbog vesti da je preminuo Dejan Milojević, srpski trener u 47. godini.

Bogdanović je posle meča otkrio novinarima i da je čak razmišljao da se ne pojavi uopšte na utakmici.

- Video sam sve u svlačionici, sve mi je prolazilo kroz misli, a i mi se borimo ovde sa nečim da dobijemo. Mislio sam da se ne pojavim večeras jer nisam mogao da spavam, ispao sam iz svoje rutine, ali sam shvatio da Milojević to ne bi želeo da uradim, pitao bi me kako sam, vodio me kroz neke stvari - istakao je Bogdanović.

On je takođe rekao i da niko još ne veruje u to što se desilo, ali da će mu faliti njegova pozitiva.

- Niko u Srbiji nije mogao da veruje zbog tih vesti. Taj tip je bio zver, uvek pozitivan, svi su ga videli kao tipa ako mu se žališ, a on se nije žalio, pa bi ti rekao daj da se smejemo. Samo bi to govorio. Videvši kakav je uticaj imao, to je toliko tužno. Mnogo igrača, trenera, širom sveta, neće zaboraviti. Milojević je sjajan igrač, ali nikad nije jurio karijeru i uvek je bila porodica na prvom mestu. Nije jurio ni novac. Mislim da je to sjajan primer kako treba živeti život. Veruje da ako ne voliš svoj život, onda ne možeš ni da budeš najbolji na svom poslu. Ljudi nekada više cene posao nego neke druge stvari, tako da je ovo jako tužan dan - zaključio je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA