Vreme čitanja: oko 1 min.

Micić i Oklahoma bolji od Jute, "dabl-dabl" Vučevića protiv Rajakovićevog Toronta

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo je bilo na NBA terenima

  • 1
Vasilije Micić Foto: Profimedia

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera savladala je ekipu Juta Džeza na gostujućem terenu sa 134:129.

Tanderi su se tako vratili na pobednički kolosek posle dva vezana poraza, a ujedno i prekinuli niz od šest vezanh pobeda Jute.

Što se srpskih igrača tiče, Vasilije Micić je na terenu proveo svega devet minuta, i za to vreme postigao je šest poena, uz jednu asistenciju i stoprocentan učinak iz igre (2/2).

Ni ovog puta, Aleksej Pokuševski nije se našao na terenu, jer je odlukom trenera ostao na klupi.

Što se najefikasnijih na terenu tiče, u Oklahomi je, kao što to obično i biva, najraspoloženiji bio Gildžus Aleksander sa 31 poenom, uz šest skokova i isto toliko asistencija, a pratio ga je Vilijams sa 27 poena i osam skokova.

Na drugoj strani, Sekston je meč završio sa 31 poenom, dok je Markanen upisao "dabl-dabl" učinak, sa 26 postignutih poena i deset skokova.

U drugoj, za ovdašnju javnost najzanimljivijoj utakmici, Čikago Bulsi su slavili sa 116:110 protiv Toronto Reptorsa, koje sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković.

Ipak, nije Rajakovićev tim imao rešenje za fantastičnog Nikolu Vučevića, koji je utakmicu završio sa "dabl-dabl" učinkom, od 24 postignuta poena i čak 14 skokova, uz sedam asistencija.

Isti broj poena ubacio je i De Rozen, dok je na drugoj strani, Barns bio najraspoloženiji, sa 31 poenom, sedam skokova i šest asistencija.

U ostalim mečevima, Njujork Niksi su slavili protiv Vašington Vizardsa sa 113:109, uz odličnu partijuBransona, koji je postigao 41 poen, uz osam skokova, i osam asistencija. Minesota je na svom terenu slavila protiv Memfisa sa 118:103, dok su Indijana Pejsersi slavili u gostima protiv Sakramento Kingsa sa 126:121.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA