Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanoviću pripao "srpski okršaj" protiv Jovića: Atlanta u finišu "okrenula" Majami i slavila za "pola koša"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majami je ovim porazom došao do skora 24-18 i nalazi se na sedmom mestu Istoka, dok je Atlanta tri pozicije niže, sa skorom 18-23

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Profimedia

Košarkaši Atlanta Hoksa slavili su protiv ekipe Majami Hita sa 109:108, u potpuno neizvesnoj i dramatičnoj završnici.

Dosta bolje je Atlanta otvorila meč, i tokom čitave prve deonice, Hoksi su održavali, kakvu, takvu prednost.

Na kraju prve, i početkom druge četvrtine, ona je iznosila i deset poena razlike, ali je Majami u nastavku uspeo da se u potpunosti vrati u meč, te je viđena rezultatska klackalica, a na obaveznu pauzu, Atlanta je otišla sa svega jedan razlike.

U nastavku je Majami u potpunosti preuzeo konce, i tokom čitave treće donice održavao prednost, da bi u poslednjoj, videli pravu dramu.

Smenjivale su se ekipe u vođstvu, igralo se koš za koš, da bi na kraju, sreća prevagnula na stranu Hoksa, koji su u finišu pogodili trojku, i došli do velike pobede, za "pola koša".

Ovaj meč bio je i "srpski okršaj", pošto su snage odmerili, na jednoj Bogdan Bogdanović, a na drugoj strani Nikola Jović.

Bogdan je imao znatno zapaženiji učinak, pošto je meč završio sa 17 poena, tri skoka i jednom asistencijom, dok je Jović meč završio sa dva poena i tri skoka.

Majami je ovim porazom došao do skora 24-18 i nalazi se na sedmom mestu Istoka, dok je Atlanta tri pozicije niže, sa skorom 18-23.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA