≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Meloun otkrio bolnu istinu o Nikoli Jokiću: "Bio je slomljen zbog smrti Milojevića, tešio sam ga i grlio..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije mu bilo lako, ipak je bio njegov trener u Srbiji

  • 6
Nikola Jokić Foto: MN Press

Ekipa Denver Nagetsa je slavila protiv Boston Seltiksa u njihovom TD Gardenu sa 102:100, gde je najbolji igrač bio Nikola Jokić, koji je imao 34 poena i 12 skokova, kao i devet asistencija, što znači da mu je opet nedostajala samo jedna za tripl-dabl. Posle meča, njegov trener, Majk Meloun, hvalio je Srbina, ali se i dotakao nedavno preminulog Dejana Milojevića.

Srpski trener Dejan Milojević preminuo je u 46. godini nakon iznenadnog srčanog udara, a on je bio i Jokićev trener, ali i mentor, te je bilo i pravo pitanje u kavkom će stanju Nikola i izaći na teren u meču protiv Bostona.

Ipak, Jokić je bio na svom nivou, a odmah nakon meča, Majk Meloun, trener Denvera, otkrio je i kako je Nikola podneo upravo smrt Dejana Milojevića.

On je rekao da je ponosan na njega, kao i da ga je tešio i grlio zbog gubitka osobe koja mu je i te kako značila.

- Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Kao što sam pomenuo našem timu posle utakmice, ne mogu biti ponosniji na Nikolu što je igrao onako kako je igrao posle tragičnog odlaska Dekija. Ponosan sam na njega. Kao, upravo ste izgubili nekoga koga volite i do koga vam je stalo, što vam je mnogo značio, bio vam je mentor i trener. Pa, idi, odaj mu čast, znate na šta mislim? Nikola je izašao tamo. Odao je počast Dekijevom sećanju i njegovom nasleđu igrajući na nivou na kojem je igrao. Nije lako, ali Nikola je posebna osoba, očigledno. Bilo je neverovatno gledati ga kako igra kada uzmete u obzir sa kim igramo i ako dodate sve ostalo uz to. Zato je Nikola najbolji igrač na svetu.

(Telegraf.rs)

Video: Preminuo Dejan Milojević, bivši košarkaš i trener

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    20. januar 2024 | 08:27

    Pobediste trenutno najbolji tim NBA koji ove godine ni jednu utakmicu nije izgubio kod kuce.Nikola svaka cast naj bolji si kao igrac i kao covek🇷🇸🙏💪🏻👍

  • beware of organized gangstalking

    20. januar 2024 | 10:16

    to je od vakcine

  • shurda

    21. januar 2024 | 23:59

    Veoma degutantno oglašavanje sekretarice nikole jokića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA