Vreme čitanja: oko 1 min.

Miletić zablistao u Poljskoj: Njegov Šlonsk dao 117 poena, bivši igrač Partizana imao samo dva promašaja

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna partija Dušana

  • 0
Dušan Miletić Foto: Mateusz Birecki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski košarkaš, Dušan Miletić odigrao je još jednu odličnu partiju u poljskoj Orlen Basket ligi, pošto je u 18. kolu na gostovanju bio dvocifren za svoj Šlonsk iz Vroclava koji je demolirao Arku iz Gdinje - 78:117.

Prosto deluje neverovatno da je Šlonsk slavio sa čak 39 poena razlike, a da je ta brojka mogla da bude i još veća. Tokom meča, razlika je u jednom momentu bila čak +47 (56:103), tako da se nekadašnji evroligaš nalazi u jako nepovoljnom položaju na dnu tabele poljskog prvenstva.

Sa druge strane, Miletićevom Šlonsku je ovo bio drugi uzastopni trijumf posle kojeg se ipak malo vratio u život kada je u pitanju borba za plej-of. Ona za sada beži jednu pobedu ispred, jer je tim iz Vroclava na skoru 9-9 posle 18. kola i to svakako nije nešto čemu su se nadali na početku sezone.

Što se tiče učinka nekadašnjeg igrača Partizana, on je danas ubacio 16 poena uz četiri skoka i jednu asistenciju. Imao je samo dva promašaja iz igre, pošto je šutirao 4/6 za dva i 2/2 za tri poena. Nešto neprecizniji je bio sa linije penala, gde je ubacio 2/5 slobodnih bacanja.

Njegov tim do pobede je vodio Jakub Niziol sa 31 poenom, od čeka je 24 uspeo da ubaci već tokom prvog poluvremena. U Arki, nekadašnjem Prokomu, najbolji je bio centar Adrijan Bogucki sa 24 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Hit snimak: Na Monekea navijači Zvezde bacili kokice ispred tunela, ali je on ispao šmeker

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA