Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpredsednik KSS najavio poskupljenje: "Cene karata za Kup Radivoja Koraća će biti preko 5.000 dinara"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije vest koja će se svideti svima...

  • 4
Žućkova levica, Kup Radivoja Koraća Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan od 14. do 17. februara u Nišu, a kako javlja jedan od organizatora turnira cene karata bi trebale biti nešto značajnije nego ranije.

Dušan Projović, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, je u izjavi za lokalni portal "Južne vesti" objavio kako će cena biti sigurno veća od 5.000 dinara.

- Mislim da će cena ulaznica biti malo veća nego prošle godine, još uvek čekamo tu odluku. Od pozicije na terenu će zavisiti cena kompleta, ali cena ulaznica biće sigurno od 5.000 dinara pa naviše. Svakom kupovinom ulaznice pomažete svoj grad, sport i infrastrukturu i možda će biti predloga da se nekoj zdravstvenoj ustanovi i donira novac, nismo pričali o tome, ali postoji mogućnost. Siguran sam da ćemo za četvrtfinalne utakmice omogućiti mladim košarkašima i najboljim đacima da prisustvuju utakmicama. Ja bih voleo da može da se igra na staionu "Čair", jer vidite da ni Arena nekada ne može da zadovolji interesovanje ovih velikih klubova - izjavio je Projović.

Za "Žućkovu levicu" boriće se Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, Borac, Vojvodina, Čačak 94, Hercegovac, a žreb će biti održan 23. januara.

(Telegraf.rs)

Video: Hit snimak: Na Monekea navijači Zvezde bacili kokice ispred tunela, ali je on ispao šmeker

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA