Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović o Kupu: "Nadamo se fer-plej-atmosferi, neka pobedi najbolji tim"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana ističe da će se ići porak po korak

  • 4
Željko Obradović Foto: Printskrin / Telegraf.rs

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća će i ove godine biti održan u Nišu od 14. do 17. februara, a žrebom su određeni parovi četvrtfinala, kao i potencijalni rivali sve do finala, u kojem tek mogu da se sastanu Partizan i Crvena zvezda.

Predstavnici večitih rivala bili su na izvlačenju žreba, gde smo videli i fotografije koje bude nadu u bolju budućnost srpske košarke i normalizaciju stanja.

Naime, Željko Obradović i Janis Sferopulos su sedeli jedan do drugog i srdačno ćaskali uz osmehe, a slično je bilo i sa kapitenima Kevinom Panterom i Brankom Lazićem.

- Mnogo toga još mnogo toga da se promeni do početka turnira, treba videti u kom stanju će biti ekipa. Žreb je kao i uvek interesantan. Hvala gradu Nišu, koji će ponovo biti domaćin finala Kupa Radivoja Koraća. Uvek su bili fenomenalni domaćini. Nadamo se da će sve da biti u fer-plej atmosferi i neka pobedi najbolji tim - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Partizan će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Hercegovca, a potencijalni derbi je moguć tek u finalu. Ipak, Obradović ide korak po korak.

- Treba prvo proći četvrtfinale, pa ćemo posle toga pričati o svima ostalim protivnicima. Nama je drago da igramo protiv Hercegovca, koji je ranije imao tradiciju, pa neke probleme, a sada su se vratili. Nadam se da će svi koji vole košarku uživati u toj utakmici - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Crvena zvezda brani trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto je prošle godine u finalu pobedila Megu 96:79.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Danilović: Žreb za kup Radivoj Korać je od velikog značaja za srpski sport i srpsku košarku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    23. januar 2024 | 15:15

    Hehe neka pobedi najbolji tim, pa to znaci mi. Iskusno od strane najboljeg u svojoj bransi Zeljko Obradovic. Prvo mi Zalgiris da pobedimo i u nedelju da predjemo po treci put preko zvezde, pa onda tek cemo da pricamo o kupu. Partizan sampion

  • B

    23. januar 2024 | 17:22

    Dajte Zeljku titulu za najboljeg trenera u kupu.

  • Lud zbunjen

    23. januar 2024 | 16:36

    Nadaš se ti nečemu drugom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA