Vreme čitanja: oko 1 min.

Stef Kari nije štedeo reči govoreći o Milojeviću: "To je osmeh, to je zagrljaj..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivan govor najboljeg šutera ikada

  • 0
Stef Kari. Golden Stejt Voriors Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa će u noći između srede i četvrtka odigrati prvi meč nakon tragične smrti Dejana Milojevića. Prošlo je osam dana od momenta kada su po poslednji put igrači bili na terenu protiv Memfis Grizlisa, a u međuvremenu su odložena i dva meča koja su bila zakazana.

Duel u Solt Lejk Sitiju nije održao pošto je upravo tokom te večeri Deki izgubio životnu bitku, a nakon toga Stiv Ker je pričao o svom prijatelju i asistentu.

Golden Stejt je povukao i potez i na dresu će do kraja sezone imati posebnu posvetu legendi srpske košarke, a nakon Drejmonda Grina, Kevona Lunija i Stef Kari je govorio o Milojeviću na konferenciji pred susret.

- Ono što sam ja doživeo i naši razgovori, svaki put kada sam pričao sa njim... To je prisustvo koje je glasno iako možda nema reči, to je osmeh, to je zagrljaj. To je, znate, srećna i zahvalna priroda. I onda kada dođe do treninga znate da imate tu ličnost, tu energiju i možeš da se povežeš sa momcima gde možeš biti iskren i uraditi sve što si upravo rekao, kao što je davanje nagrada, kritikovanje, pravac, pravo vođenje. To je umetnost treniranja - rekao je Kari.

Milojević je u ulozi pomoćnika u San Francisku bio od 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači su razvili transparent na kojem je lik Dejana Milojevića: Skandirali njegovo ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA