Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović miran pred derbi: "Nadam se da su se igrači odmorili, videćemo ko će biti najopterećeniji"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 19.00 časova igraju novi "večiti" derbi u ABA ligi

  • 5
Željko Obradović Foto: Cibona/Ivana Dergez

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je dan pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da će njegova ekipa analizirati poslednji derbi, kao i da se nada da su se igrači odmorili.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 19.00 časova igraju novi "večiti" derbi u ABA ligi. U prvom derbiju ove sezone u regionalnom takmičenju slavili su "crno-beli" rezultatatom 98:87.

- Danas ćemo analizirati utakmicu od pre dvadesetak dana protiv Crvene zvezde. Nadam se da su se igrači odmorili noćas i da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening. Ima igrača koji nisu igrali sinoć, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening - istakao je Obradović.

Zek Ledej je uoči meča dodao da njegov tim mora da ostane fokusiran tokom utakmice.

- Biće sigurno luda atmosfera, mi moramo ostati fokusirani, dobro pripremljeni za našu igru koju treba da igramo od početka do kraja utakmice - istakao je Ledej.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    27. januar 2024 | 21:12

    Samo da ne bude tenzija, nema razloga. Nadamo se dobroj i fer kosarci. I neka pobedi bolja ekipa. Ne, cekaj... Bolja ekipa je Partizan,lose sam se izrazio. Neka pobedi tim koji bolje odigra sutra, ovako je bolje. Partizan sampion

  • Луцијано

    27. januar 2024 | 22:10

    Igraci zvezde su u losem stanju igraci partizana treba da pokazu da nisu domacinska ekipa vec da mogu i na strani da pobede i to zvezdu .nadam se pobedi

  • јојо

    27. januar 2024 | 21:39

    Ал си луд са главом свака ти част

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA