≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arena proključala kad su igrači Partizana izašli iz tunela, spiker apelovao: "Ženu je pogodila kora od banane"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žestoko od samog početka...

  • 6

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju od 19 sati ekipu Partizana u meču 18. kola ABA lige, a i pre samog početka viđeno je žestoko navijanje. 

Tako, kada su košarkaški crno-belih izašli na teren, odmah su ispraćeni zvužducima, a nekoliko predmeta je uletelo na teren. Jedna žena je i pogođena, pa je spiker apelovao na fer navijanje.

- Slušajte me, predmet je pogodio jednu osobu za zapisničkim stolom. Ženu je pogodila kora od banane. Molim vas, kontorlišite se - upućen je apel svima u hali.

Kako je sve izgledalo na licu mesta pogledjate u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    28. januar 2024 | 18:53

    Jesu mozda otkriveni i pohapseni huligani koji su sekirama i motkama u blizini Beogradske arene nasrnuli na roditelje i decu koji su se vracali sa utakmice, pita moja mama posto ne sme od tad da ode do prodavnice, oseca se nebezbedno.

  • Ja sam ja

    28. januar 2024 | 18:57

    Kao sto sam vec rekao, Partizanu ce ovde biti mnogo teze igrati nego u Evroligi iz prostog razloga jer ce atmosfera biti krajnje neprijateljska, a njihovi navijaci u evroligi ne smeju da rade ono sto mogu u aba ligi kao ovo bacanje predmeta, u proslom finalu bacanje cokanjcica vinjaka, zaletanje pojedinih osoba da se biju sa igracima Partizana, gadjanje stolicama iz prvog reda, isterivanje zandarmerije od strane funkcionera kkcz itd itd

  • Ред

    28. januar 2024 | 19:35

    Шта очекивати од Идеје из Загреба!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA