≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stavite je u Luvr": Zvezda moćnom fotkom ovekovečila Jagovu magiju, Nedović je opisao sa dva jajeta

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli likuju posle trijumfa u večitom derbiju

  • 13
Jago Dos Santos, KK Crvena zvezda, Alen Smailagić, Ognjen Jaramaz, ABA liga, KK Partizan, večiti derbi Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 88:86 u veoma dramatičnom večitom derbiju u ABA ligi, gde su slavili u poslednjim sekundama spektakularnim košem Brazilca Jaga dos Santosa.

Plejmejker Zvezde je preuzeo odgovornost da rešava poslednji napad, krenuo je u prodor i kada je delovalo da je pogrešio u proceni jer je krenuo na dva igrača Partizana, na neverovatan način je "zavrnuo" loptu na tablu i pogodio, za ludnicu u Areni, gde su bili samo navijači Crvene zvezde.

Video: Koš Zvezde za pobedu protiv Partizana: Jago junak derbija

Zvezda je posle meča na svom Tviter profilu objavila i taj ključan momenat pobede nad Partizanom, gde je Jago u vazduhu, okružen Ognjenom Jaramazom i Alenom Smailagićem, koji pokušavaju da ga izblokiraju.

- Stavite je u Luvr - stoji u opisu fotografije koju je podelila Crvena zvezda.

Istu fotografiju objavio je kasnije na svom profilu i Nemanja Nedović, koji je za opis stavio samo dva jajeta, čime je slikovito ilustrovao šta to "ima" Brazilac za rešavanje ovakvih utakmica preuzimanjem odgovornosti za ovakve šuteve.

Jago dos Santos, Nemanja Nedović Foto: KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdinih +20 i na kraju tesna završnica: Najbolji potezi derbija Zvezda -Partizan u ABA ligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    29. januar 2024 | 09:02

    Sad će da se jave franjini glodari sa kme,kme,kme,'92-ga godina,Huventud.....

  • Boske100

    29. januar 2024 | 09:40

    Bruka je da ganjamo rezultat a vodili smo sa +18. Ovo je samo pobjeda i ništa više. Selektiranje ekipe za narednu godinu treba da počne već sada, jer stvari ne štimaju.

  • Semajlirane_pufne

    29. januar 2024 | 09:20

    Jaramaz ga vuko jos sa pola terena a sudije nista posto je zadnja sekunda zadnji napad i tad moze da te polomi nema faul jer u uglu stoji semafor koji menja boje i ceka da zagrmi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA