Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva će on magija da bude: Teov sin uzeo uzeo loptu, i zašao na parket i nastala je najslađa scena na derbija

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan pokazuje da "krv nije voda"

  • 3
Jelisaveta Orašanin Teodosić sin Miloša Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 18. kolu ABA lige i zacementirali su prvo mesto na tabeli ABA lige za kraj regularnog dela ABA lige.

Junak je na kraju bio Jago dos Santos, koji je pogodio neverovatno težak šut u poslednjim sekundama meča i doneo trijumf crveno-belima od 88:86.

Na utakmici su mnogi košarkaši imali podršku porodice i prijatelja, a takvu podršku imao je i Miloš Teodosić, koji se vratio na parket posle povrede i upisao sedam poena uz 5 asistencija.

Tea su pored parketa bodrili supruga Jelisaveta, kao i deca - ćerka Petra i sin Bogdan.

Bogdan je u jednom momentu bio prava zvezda, kada je na poluvremenu imao svoj mali šou.

Mališan, koji je nedavno napunio tri godine, pokazao je da "krv nije voda". Osim što neverovatno liči na svog oca, očigledno se već zaljubio u košarkašku loptu, pa se tokom poluvremena dok igrači nisu izašli na parket zabavljao s loptom u rukama.

I bilo je teško skloniti ga sa parketa, nije želeo da napusti teren, na kojem će možda u budućnosti da zasija poput svog oca.

Na kraju je pripadnik obezbeđenja prišao i otpratio "malog Tea" do majke Jelisavete, koja je čuvala Petru i njega tokom utakmice.

Teodosić je na kraju i slavio pobedu sa Petrom i Bogdanom u rukama.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić izbegao da odgovori pitanje o čarkama na derbiju sa Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. januar 2024 | 14:07

    Ma idi begaj, kakav kosarkas🤣🤣

  • Sone

    29. januar 2024 | 14:45

    Kakva crna magija nema sportiste i ako ima malo je toga od bogatih roditelja pre ce policija imati problem sa njim po bg, nema kosarkasa dok neodraste uz obicnu porodicu i dok mu tata nenapravi kos iza kuce, mozete pci tragom Teo Bogdanovic Jokic ma svi

  • 011

    29. januar 2024 | 17:20

    Nedaj Boze da bude kao otac manipulant, folirant i najbitnije da nebude alhos zbog cega je i izbacen i reprezentacije jer je negativnu energiju unosio u reprezentaciji. Hvala Pesicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA