Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda ipak bez Nikole Topića na Kupu Radivoja Koraća?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Loše vesti...

  • 5
Nikola Topić Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je ove zime odlučila da vrati Nikolu Topića sa pozajmice iz Mege i da ga priključi prvom timu kako bi odmenio Šabaza Nejpira, ali zadesila ga je povreda u derbiju zbog koje je propustio i više od mesec dana, a ne nazire se skori povratak na teren.

Nikola Topić je zaradio protiv Partizana 4. januara 2024. godine, kada je u jednom duelu nezgodno doskočio i povredio je koleno, zbog čega se oglasio i klub koji je rekao da će propustiti od četiri do šest nedelja, no, čini se kao da će pauza biti i duža.

Naime, Džonatan Dživoni, poznati NBA skaut i novinar ESPN-a je gostovao u Beogradu, ali i po Evropi, gde je obilazio nekolicinu košarkaša koji imaju visoke projekcije za idući draft, a u Srbiji je pričao sa Nikolom Topićem.

On je u svom tekstu rekao da se Topićev povratak punom trenažnom procesu očekuje za tri do četiri nedelje, što znači da će Zvezda morati i na Kup Radivoja Koraća bez njega!

Ipak, iz kluba ne stižu nikakve informacije još o statusu povrede Nikole Topića, te bi ovo moglo da predstavlja i veliki problem za crveno-beli, koji već dosta kubure i sa povredam Miloša Teodosića, koji se već neko vreme muči sa sitnijim povredama koje ga odvajaju od terena.

(Telegraf.rs)

Video: Prve reči Topića po povratku u Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dovla

    30. januar 2024 | 16:26

    Kad on sad ne moze da se oporavi po 2 meseca nema od njega nista

  • Dule

    30. januar 2024 | 16:54

    partizan salje juniore..zasto zamarti ekipu koja ce u top 8..

  • Majstor

    30. januar 2024 | 15:59

    Mali je dobar igrac, ali nije jos za ozbiljne utakmice, treba jos sa se kali u slabijim ekipama, ipak dres Crvene Zvezde nosi veliku odgovornost, a mali nema jos to iskustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA