≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović u šuterskom modu srušio Lejkerse, Lebron i drugovi nemoćni protiv Srbina i saigrača

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trej Jang predvodnik istinske timske pobede

  • 0
Bogdan Bogdanović i Lebron Džejms Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Atlante Hoks upisali su zlata vrednu pobedu protiv Los Anđeles Lejkersa 138:122 u svojoj "Stejt Farm Areni" i tako posle polovine januara prvi put vezali dva slavlja.

Gosti iz Kalifornije su samo tokom početnog opipavanja snaga bili u prednost i faktički od druge polovine prve četvrtine konstantno jurili zaostatak.

Problem je postao veći od momenta kada su Hoksi otišli na dvocifrenu razliku, koja niti u jednom minutu drugog poluvremena nije ugrožena i išla je čak i do dvadeset poena.

Bogdan Bogdanović je bio jedan od nekolicine poenterski najefikasnijih pojedinaca u timu sa 18 uz po skok, asistenciju o izgubljenu loptu za malo manje od 25 minuta u igri.

Trej Jang je sa 26 poena i 13 asistencija predvodio talas Atlante, uz obilatu pomoć Dedžontea Mareja sa 24 i 9 podeljenih lopti za koševe, Džamala Džonsona sa 19 i 11 skokova i Sadika Beja koji je imao 18 poena i 8 uhvaćenih lopti.

U odsustvu Entonija Dejvisa za Lejkerse je uskočio u prvi plan Ostin Rivs sa 28 poena i 6 asistencija i naravno Lebron Džejms ubacivši 20 uz 9 skokova i 8 proigravanja.

Hoksi su trenutno u plej-in zoni Istoka sa učinkom 20-27, dok je LA deveti na Zapadu sa 24-25.

(Telegraf.rs)

Video: Bogi brutalno "provozao" fintama odbranu, igrač Toronta poljubio parket, pa sevnula asistencija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA