≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Embid se sada zaista povredio i uopšte ne izgleda dobro: Centar u užasnim bolovima napustio parket

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zna se koliko bi mogao da bude van parketa

  • 2

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa porazili su Filadelfiju Seventisiksers 119:107 u duelu koji je sa 37 poena i osam trojki obeležio Stef Kari! Sipao je legendarni šuter sa svih strana i tako konačno pokrenuo posrnule "ratnike".

U dresu Siksersa Džoel Embid je konačno bio na parketu posle dva meča izostanka, od kojih je prvi bio onaj u Denveru protiv Nagetsa, zbog čega se našao na udaru kritika, pa je čak pokrenuta i istraga zbog čega nije oblačio opremu.

Košarkaš koji u proseku ima 36 poena i glavni je kandidat za MVP priznanje je odigrao najgori meč u sezoni i za oko 29 minuta postigao 14 poena, uz loš šut iz igre 5/18 i 7 skokova, ali se u samoj završnici duela povredio i uopšte ne izgleda dobro...

Na četiri minuta pre kraja Drejmond Grin i Džonatan Kuminga su mu "čeprkali" loptu i uspeli u nameri, međutim tom prilikom je drugopomenuti košarkaš pao na nogu Džoelu, koji se odmah uhvatio za istu i sa bolnom grimasom jaukao od bolova.

Ubrzo je napustio teren i za sada se ne zna koliko bi mogao da pauzira. Na prvu loptu nije izgledalo obećavajuće.

(Telegraf.rs)

Video: Ključna trojka Embida za rušenje Denvera u poslednjoj deonici meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA