≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bomba u Americi: Bogdanovića želi drugi najbolji tim NBA lige, veliki trejd ipak zavisi od jedne stvari...

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lider Zapada mora osloboditi prostor

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

U poslednje vreme Bogdan Bogdanović pruža sve bolje partije u opremi Atlante Hoks, međutim njegova sudbina u franšizi uopšte nije sigurna, mada ni skroz jasna. Uoči utakmice odigrane u noći između utorka i srede tokom koje je sa 18 poena srušio Los Anđeles Lejkerse pojavila se vrlo zanimljiva informacija.

Trenutno prvi tim Zapadne konferencije Minesota Timbervulvs navodno je iskazao interesovanje za usluge srpskog šutera. U timu smatraju da im igrač baš takvih karakteristika nedostaje kako bi i u plej-ofu bili konurentni, ali do realizacije najverovatnije neće doći.

I pored toga što su Hoksi radi da puste Bogija, njegov ugovor se ne uklapa na valjan način sa "kepom" Minesote, što otežava ceo posao. Zbog toga su "vukovi" već u razgovorima i oko sudbine Kajla Andersona koji se nalazi u poslednjoj godini ugovora. Njegovo otpuštanje bi potencijalno otvorilo prostor za Bogdana.

Bogdanoviću ugovor sa Hoksima ističe tek 2026. godine i prema njemu on zarađuje u aktuelnoj kampanji 18.700.000 dolara.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea u redove Atlante došao je 2020. iz Sakramento Kingsa, a u martu prošle godine produžio je ugovor.

(Telegraf.rs)

Video: Kad Bogi pocepa mrežicu: Vrhunska trojka Bogdanovića sa skoro pola terna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA