Vreme čitanja: oko 1 min.

Žakelj pred dolazak Zvezde u Podgoricu: "Možemo da pružimo otpor, znamo sa kim igramo"

S. I.
E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg više ističe igru svog tima i brigu za istu

  • 0
Andrej Žakelj Foot: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak gostuju u Podgorici ekipi Budućnosti u 19. kolu ABA lige i susretu koji može samo da potvrdi poziciju crveno-belih pred završnicu ligaškog dela.

Crnogorski klub bi potencijalnim iznenađenjem sebe stavio u dobru poziciju u borbi za drugim mestom, ali pred sobom će imati sastav koji se nalazi u dobroj formi.

Trener Budućnosti Andrej Žakelj istakao da ekipa ima snagu za pružanje otpora rivalu.

- U trenutku smo kada možemo da pružimo otpor Crvenoj zvezdi, ako budemo koncentrisani i ako smo na energetskom nivou na kojem smo bili u prošlom meču. Znamo protiv koga igramo, atraktivnog i jakog tima, evroligaša, sa odličnim pojedincima. Na nama je da se spremimo maksimalno, ali još jednom kažem, više nas brine naša igra i naš pristup. Nadam se da će sutra biti na nivou - izjavio je Žakelj.

Utakmica je na programu prvog dana u nedelji sa početkom u 17 časova. Budućnost je poslednji put savladala crveno-bele u četvrtom meču finala ABA lige 2021. godine i od tada je pretrpela osam poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos otkrio razloge poraza Zvezde od Barse: "Kao da smo igrali protiv Stefa Karija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA