≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić sa dva poteza ponizio najboljeg igrača Portlanda, ovaj nije znao gde se nalazi

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ejton je ispao smešan pred kraj druge četvrtine, kada je "popio foru" sa basketa

  • 1
Nikola Jokić Printskrin: X/@ClutchPoints

Odigrao je Nikola Jokić još jedan sjajan meč u NBA ligi i bio je najzaslužniji što je Denver opet dobio Portland! Kažemo opet, jer su Nagetsi i pre dva dana na istom mestu bili bolji od Trejlblejzersa!

Jokić je prednjačio sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija, kao i sa nekoliko sjajnih poteza kojima je ponizio najboljeg igrača Portlanda Deandrea Ejtona.

Ejton je meč završio sa 27 poena, ali će verovatno sanjati Srbina koji mu je pred kraj druge i na početku treće deonice pokazao ko je gazda u Koloradu.

Jokić je najpre na četiri minuta do kraja prvog poluvremena tako finitirao Ejtona da ovaj nije znao gde se nalazi i gde da gleda, dok je istom igraču psoe dva minuta igre u trećoj četvrtini ukrao loptu kod trojke, istrčao kontranapad i zakucao.

U nastavku možete pogledati dva najbolja Jokićeva poteza na meču, uz napomenu da ja Džamalu Mareju sa asistencijama "pomogao" da ovaj dođe do dabl-dabl učinika:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    5. februar 2024 | 07:24

    Дечко прави циркус са њима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA