Vreme čitanja: oko 1 min.

Goreće Čair! Karte za Kup Radivoja Koraća planule za manje od sat vremena

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće vrelo u Nišu

  • 2
Delije, Grobari, Kup Radivoja Koraća, Čair Foto: Foto: Marko Jovanović

Grad Niš će još jednom biti domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, koji se održava od 14. do 17. februara i ponovo ćemo u Čairu biti deo spektakularne i vatrene atmosfere, posebno ukoliko u finalu budu večiti rivali, koji su i glavni favoriti da se nađu u borbi za "Žućkovu levicu".

Ove godine je žreb odredio da se večiti ne mogu sastati pre finala, a interesovanje za taj potencijalni meč je ogromno, o čemu govori i podatak da su karte rasprodate za manje od sat vremena.

Naime, karte su puštene u prodaju u ponedeljak u 13 časova, a već sat vremena kasnije niste imali u ponudi karte za "pakete".

Cena jednog paketa za sva četiri dana bio je 5.000 dinara, što je skuplje nego prethodnih godina, ali ni to nije smanjilo interesovanje.

Verovatno su navijači Zvezde i Partizana "razgrabili" karte, jer očekuju da njihovi timovi u finalu 17. februara od 19 časova igraju večiti derbi za "Žućkovu levicu".

Hala Čair Printskrin: Tickets.rs/

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos otkrio razloge poraza Zvezde od Barse: "Kao da smo igrali protiv Stefa Karija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lbcz

    5. februar 2024 | 18:08

    Karte nisu rasprodate, nego su 70% podeljene, a ostatak je prodato. Vrlo losa organizacija, javljeno je da se karte prodaju 10 minuta pred samu prodaju, KSS tone sve dublje i dublje

  • profesor

    5. februar 2024 | 17:27

    Ja vi kupi jedva ali 3 kompleti jer volom da ne sedi neko pored mene i imam pare i zato sam kupijo tolki broj ali jedva sam uso da onjaln izvrsim naplatu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA