≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je raspored Partizana do kraja ABA lige: Crno-beli u ogromnoj borbi za drugo mesto pred plejof!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije baš lako...

  • 4
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi Aba liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana pretrpeli su izuzetno neprijatan poraz od ekipe Splita na svom terenu, gde je hrvatska ekipa slavila sa 74:67, čime je samo dodatno zakomplikovala čitavu sezonu ABA lige za crno-belu ekipu, koja sada mora dobro da se oznoji za drugo mesto.

Ovim porazom je Partizan baš dosta zakomplikovao samu sezonu bar sebi, ali je sa druge strane dosta uspeo da je na neki način i "začini", pošto se sada tri kluba bore za tu drugu poziciju, koja u plejofu može biti od izuzetne važnosti.

Partizan je taj koji se nalazi u ne baš zavidnoj poziciji, pošto imaju i izuzetno težak raspored, dok se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli iza Budućnosti koja ima pobedu više od njih, ali su i iza Cedevita Olimpije koja trenutno ima bolji međusobni skor, pošto su igrali samo jednu utakmicu.

Crno-beli će u idućem kolu igrati protiv Igokee u Aleksandrovcu, što ne bi trebalo da im predstavlja težak zadatak, ali potom slede izuzetno dva neugodna meča. Prvo će na svom terenu ugostiti Cedevita Olimpiju, dok će potom gostovati Borcu u Čačku.

Potom dolazi još jedan nešto slabiji meč, jer će igrati protiv FMP-a na svom terenu, nakon čega slede dva gostovanja. Oba gostovanja će biti u Morači, gde će igrati protiv SC Derbija, tima koji ih je savladao u ABA SuperKupu, posle čega će igrati i protiv Budućnosti na istom mestu.

U poslednjem kolu, Partizan igra protiv Zadra.

Reklo bi se - biće duga i teška borba za drugo mesto pred plejof, a čak i prvo, gde Zvezda mora da se oklizne čak tri puta u ovom slučaju do kraja sezone.

RASPORED:

Igokea - Partizan

Partizan - Cedevita Olimpija

Borac - Partizan

Partizan - FMP

SC Derbi - Partizan

Budućnost- Partizan

Partizan - Zadar

(Telegraf.rs)

Video: Obradović zadovoljan ali žali za šansom: Odigrali smo bolje, imali smo priliku za pobedu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    5. februar 2024 | 20:51

    BRUKA !!! Neznam kog zanima raspored sa ovakvim timom !! Ovo je za proterivanje !!

  • Dare

    5. februar 2024 | 20:47

    A sto ce nam drugo mesto mi idemo da eliminisemo mesto broj 1 pre finala 😉

  • Mikan

    5. februar 2024 | 22:09

    Ma koga više zanima raspored i te gluposti?! I mi i garagani možemo samo da konstatujemo-košarka se polako seli iz Srbije. Ako ćemo pošteno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA