≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajakovićev Toronto na -38 u Nju Orleansu, Dončić i Dalas moćni za Filu bez Embida

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reptorsi tonu sve dublje

  • 0
Darko Rajaković Foto: Tanjug / AP

Ukupno šest utakmica odigrano je u NBA ligi u noći između ponedeljka i utorka, a osim Klipersa koji su neutralisali dobru šutersku partiju Bogdana Bogdanovića, pobede su upisali i Nju Orleans, Dalas, Lejkersi, Klivlend i Golden Stejt.

Darko Rajaković je sa svojim Toronto Reptorsima u potpunosti izgubio priključak za plej-in zonom i čini se da od istog neće biti ništa za Kanađane. Pelikansi su očitali čas košarke gostima, za koje nije igrao Ar Džej Beret i slavili sa čak 138:100.

Pitanje pobednika faktički se nije ni postavljalo niti u jednom momentu nakon prvih dvanaest minuta, za šta je najzaslužniji bio Brendon Ingram sa 41 poenom, 9 asistencija i 6 skokova. Si Džej Mekalum je ubacio 20, dok je na suprotnoj strani Grejdi Dik bio najefikasniji sa 22.

Sa učinkom 17-33 Toronto je sada od zone plej-ina udaljen pet trijumfa, dok je Njur Orleans na 29-21 i šesti je na Zapadu.

I pored ne baš sjajnog meča za Luku Dončića, Dalas Maveriksi su preslišali Filadelfiju Seventisiksers u gostima sa 118:102, pa je tako do skoro jedan od najboljih timova Istoka izgubio i šesti put na sedam susreta.

Izostanak Džoela Embida, koji je najverovatnije završio sezonu, loše se odražava na rezultate pa su tako učinci Kajrija Irvinga od 23 poena i 8 asitencija, Džoša Grina od 20 i pomenutog Slovenca od 19 i 8 skokova bili dovoljni. Keli Ubre Džunior je za Filu ubacio 19.

Ostali rezultati:

Šarlot Hornets - Los Anđeles Lejkers 118:124

Klivlend Kavalirs - Sakramento Kings 136:110

Bruklin Nets - Golden Stejt Voriors 98:109

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatan koš Lebrona Džejmsa za pobedu Klivlenda uz zvuk sirene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA