Vreme čitanja: oko 1 min.

Hanga otkrio neverovatnu situaciju posle poraza u Podgorici: "Umalo smo promašili i avion..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda u petak od 20.00 u Areni dočekuje Žalgiris

  • 2
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su jedan od najtežih poraza u sezoni, porazom od Budućnosti sa 84:62, u 19. kolu ABA lige.

Osim užasnog šuterskog dana za crveno-bele, meč je obeležio i prekid zbog divljanja navijača u "Morači", a o tome je posle susreta govorio i Adam Hanga.

- Bacili su na mene nekoliko predmeta, novčiće, upaljače, ne znam šta sve još, ali nije trebalo da reagujem. Za 13 godina u Španiji navikao sam na takve scene. Nije trebalo da reagujem, ali utakmica nije krenula u najboljem smeru ni za mene ni za ekipu, sve se poklopilo, to je bio razlog za frustraciju. Osim toga, jedna osoba je čak bacila pivo koje je palo nekoliko metara od mene, pa je utakmica bila prekinuta, teren je morao da se očisti. A potom smo zamalo promašili avion. Bio je to težak dan… - rekao je Hanga za mađarski "M1".

Podsetimo, Zvezda u petak od 20.00 u Areni dočekuje Žalgiris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    8. februar 2024 | 08:03

    Ti se čudiš i nije ti jasno .Pitaj tvog kapitena šta su igrači Budućnosti doživeli i kako su dočekani i ispraćeni iz Pionira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA