≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenando pojačanje za Filadelfiju: Embida neće biti, ali će sada u timu imati još jednu zvezdu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva igrača i pikovi idu na suprotnu stranu

  • 0
Trej Jang i Badi Hild Foto: Tanjug / AP

Ovog četvrtka ekipe u NBA ligi imaju poslednju priliku da dopune svoje ekipe posredstvom trejdova, što obično pravi i gužvu na tržištu, a takav slučaj je i ovog puta. Za sada je šou ukrao prelazak Badija Hilda u redove Filadelfije Seventisiksers.

Bek je prema najavi upućenih američkih novinara, posebno Adrijana Vojnarovskog, jedini košarkaš koji će krenuti tim putem, dok će na suprotnu stranu u redove Indijane Pejsers preći Markus Moris, Furkan Korkmaz kao i tri pika druge runde na budućim NBA Draftovima.

Biće to značajno ojačanje za tim koji je do kraja sezone ostao bez Džoela Embida koji se teško povredio u susretu sa Golden Stejt Voriorsima, i značiće timu u borbi za plej-of.

Hild ima 31 godinu i od 2016. je u NBA ligi kada ga je sa šestog mesta na Draftu izabrao tim Nju Orleans Pelikansa. Od 2017. do 2022. bio je član Sakramento Kingsa i tokom karijere u tri kluba prosečno je na učinku od 16.1 poena, 4.4 skoka i 2.6 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić utakmicom sezone pokazao zbog čega je najbolji na svetu: I u poslednjim sekundama pravio šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA