≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kobi Brajant dobio statuu uoči meča Lejkersa i Denvera, prikazuje istorijski momenat iz njegove karijere

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prisutna je bila i njegova supruga Vanesa

  • 0
Statua Kobija Brajanta otkrivena u Los Anđelesu Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Neposredno pre početka susreta Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa, koji je okončan pobedom gostujućeg tima 114:106 ispred "Crypto.com Arene" otkrivena je statua jednoj od najvećih košarkaških legendi Kobiju Brajantu.

Čovek koji je čitav svoj život posvetio klubu iz "grada anđela" nastradao je pre više od četiri godine u helikopterskoj nesreći koja se dogodila u Kaliforniji, a tom prilikom život je izgubila i njegova ćerka Điana.

Statua je otkrivena na Star Plazi ispred dvorane i predstavlja omaž Brajantovom meču protiv Toronto Reptorsa iz januara 2006. godine kada je ubacio čak 81 poen.

Njegova supruga Vanesa prisustvovala je dirljivom momentu rekavši da je ovo jako tužan momenat, a otkrila je da će još dve statue biti podignute.

- Zato što su navijači širom sveta i grad Anđeli toliko voleli Kobija, imaćemo tri statue ispred Arene, poznate i kao "Kuća koju je Kobi izgradio. Jedna će nositi broj osam, jedna sa našom prelepom ćerkom Đijanom, i jedna će nositi broj 24 - rekla je Vanesa Brajant.

(Telegraf.rs)

Video: Erupcija emocija: Suze i tuga na licima NBA zvezda zbog tragično nastradalog Kobija Brajanta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA