≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović nastavio da sipa trojke, Atlanta igra kao preporođena: Filadelfija nemoćna na domaćem parketu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin među efikasnijim igračima

  • 0
Bogdan Bogdanović, Atlanta Hoks Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Atlante Hoks upisali su petu pobedu na poslednjih sedam mečeva i to na uvek nezgodnom gostovanju Filadelfiji Seventisiksers 127:121. Na taj način su uspeli da se održe u plej-in zoni, ali ih očekuje i grčevita borba.

Džoela Embida nema u timu od koga se mnogo očekivalo i najverovatnije se neće ni vraćati do kraja sezone, ali je dolazak Badija Hilda probudio malo nade u njihovim redovima. I bio je igrač sa Bahama sasvim korektan na debiju, međutim na drugoj strani je eksplodirao Trej Jang!

Američki plej je ubacio 37 poena uz 12 asistencija uz pet datih trojki. Po tom parametru najbliži mu je bio Bogdan Bogdanović koji je ubacio tri iz sedam pokušaja i meč završio sa 13 poena i po 3 skoka i asistencije.

Raspoloženi u pobedničkom timu bili su i Onjeka Okongvu sa 21 poenom i 8 skokova, kao i Sadik Bej sa odnosom 18-11 u dva pomenuta statistička parametra.

U poraženoj ekipi Keli Ubre Džunior se izdvojio sa 28 poena i 12 uhvaćenih lopti, Tobijas Heris je imao 21, 6 skokova i 7 asistencija, dok su Hild kao i Kameron Pejn susret okončali sa po 20 poena i 6 dodavanja za koš.

Hoksi su ovim trijumfom opet pobegli prvom ispod crte Bruklinu na tri pobede, dok su Siksersi poraženi i osmi put u devet poslednjih okršaja i sada su tek šesti na Istoku.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalno zakucavanje Bogdanovića pa u sledećem napadu neverovatna trojka: Vrhuska partija Bogdana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA