≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Kešelj: "U ime Srbije, veliko hvala Dejanu Milojeviću za sve što je uradio kao naš ambasador u svetu"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I on se biranim rečima oprostio od košarkaške legende

  • 0
Komemoracija Dejanu Milojeviću Foto: Mileta Mirčetić

U Skupštini grada Beograda je održana komemoracija u čast Dejana Milojevića, srpskog trenera koji je preminuo u 47. godini, nakon što je doživeo iznenadni srčani udar u Solt Lejk Sitiju pred utakmicu njegovog Golden Stejta i Jute Džez.

Milojević je doživeo srčani udar, a nedugo zatim je i izgubio onu najvažniju bitku.

U njegovu čast su se u Beogradu skupili bivši košarkaši, treneri, kao i njegova porodica, a reč su imali prvo Predrag Danilović, onda Miško Ražnatović, Miša Radovanović, a i Marko Kešelj.

Marko Kešelj se obratio u ime države Srbije kao deo Ministarstva.

- Želim da izrazim saučešće porodici Milojević, velikog trenera, reprezentativca, najvećeg čoveka. Nema tih reči utehe koje mogu da se pruže njegovoj porodici. Bio sam pored njega, znam iz ličnog iskustva, kada je bila potrebna motivacija, tu je bio da popričamo. Razumeo je igrače, bio je deo nas. Košarka je bila njegov život. Iz nas je izvlačio ono najbolje, i kao ljudi i kao igrači. Bio je prijatelj, mentor, vođa. U ime Srbije, moram da kažem veliko hvala za sve što je uradio kao igrač, član reprezentacije, naš ambasador u svetu. Kao neko ko je sa njim delio trener, mogu da kažem da sam znao velikog i najvećeg čoveka. Neka mu je večna slava.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Kešelj: "U ime Srbije, veliko hvala Dejanu Milojeviću"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA