Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno: Klub u Slovačkoj otpustio četvoricu košarkaša, jer je zaboravio da im produži vizu, tu je i Srbin

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mihailo Todorović iz Kragujevca takođe je morao da napusti Handlovu

  • 0
Mihailo Todorović Foto: Youtube / Dynamic VIP Pay / Printscreen

Potpuno neverovatna situacija odvija se u Slovačkoj, gde je trenutno drugoplasirani tim košarkaškog prvenstva, Handlova bio primoran da otpusti četvoricu stranih košarkaša iz jednog bizarnog razloga - nisu im bile produžene vize za boravak u zemlji!

Mediji u ovoj zemlji pišu da je sve bilo predodređeno da Handlova ima možda i najbolju sezonu u istoriji kluba, pošto je samo aktuelni šampion, ekipa Levica bila ispred njih posle 24 odigrana meča.

I dalje se ne zna koji je razlog zbog kojeg igračima nisu produžene vize za boravak u zemlji, a mediji spekulišu da je klub zapravo samo zaboravio da to uradi na vreme!

- Teškim rečima moramo da vas obavestimo o budućnosti našeg kluba za narednu sezonu. Roster Banjika se tokom noći neočekivano smanjio za četiri važna igrača - Džordana Herisa, Džoša Skota, Mihaila Todorovića i Balšu Mirotića - napisao je klub u zvaničnom saopštenju.

Inače, Mihailo Todorović je momak rođen u Kragujevcu 1995. godine, a pored nastupa za Radnički iz ovog grada, bio je deo Kolubare iz Lazarevca, Dinamika, Slodesa i Tamiša. Ovo mu je bila druga sezona u inostranstvu, pošto je jedne sezone nastupao za Grac u Austriji.

U stvar se uključila i policija Slovačke.

- U ovom momentu ne možemo da vam objavimo informaciju oko svega, jer slučaj istražuju i nadležni organi i policija - dodao je klub.

Zbog toga, igrači su dovedeni u neprijatnu situaciju da usred sezone moraju da napuste zemlju u roku od sedam dana.

Klub je naglasio da će se oglasiti zvaničnim saopštenjem nakon što pravno bude rešio sve dileme vezane za ugovore pomenuta četiri košarkaša. Njima sada sledi nastup na Kupu, a tamo će biti žestoko oslabljeni.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Kešelj: "U ime Srbije, veliko hvala Dejanu Milojeviću"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA