Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti ga tražili, a otišao kod Pokuševskog: Da li je ovo poslednja šansa da se dokaže pred dolazak u Evropu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sad ili nikad za tamnoputog centra

  • 0
Bizmak Bijombo Foto: Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia

Košarkaš rođen u Demokratskoj republici Kongo Bizmak Bijombo je uspeo da obezbedi novi angažman i potpiše ugovor do kraja sezone.

Velika želja navijača Partizana i Crvene zvezde od početka sezone je u nekoliko navrata uspeo da nađe angažman, ali sve je to bilo kratkog daha, međutim sada je potpisao ugovor sa Oklahoma siti Tanderima.

Prethodno je igrao za Memfis Grizlise, a u karijeri je nastupao za Finiks Sanse, Šarlot Hornetse, Orlando Medžik, Toronto Reptorse. Igrao je košarku i u Evropi, u Fuenlabradi nakon koje je otišao u NBA 2011. godine.

Ovo je možda njegova poslednja prilika da se dokaže u NBA ligi, pošto u poslednje vreme teško uspeva da dođe do garantovanog ugovora, pa se neki povratak na evropsku scenu može očekivati.

Prosečno ove sezone beleži 5.2 poena, 6.4 skokova i skoro dve asistencije za skoro 24 minuta u proseku po utakmici. Nastupao je u Memfisu kao zamena za povređenog Stivena Adamsa.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Kešelj: "U ime Srbije, veliko hvala Dejanu Milojeviću"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA