≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vildoza, srpski zete! Bivši igrač Zvezde slikom na svom telefonu oduševio mnoge i pokazao kakav je šmeker

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su već dugo zajedno, a slika pokazuje samo koliko zapravo sve cveta

  • 2
Luka Vildoza Foto-kolaž: Instagram/milicatasic12/andlucavildoza, tiktok.com/@pao_bc

Prošle sezone je Luka Vildoza stigao u Crvenu zvezdu u doselekciji i veoma brzo je prirastao za srca navijača, koji ga i sada zovu nazad preko društvenih mreža. Čini se kao da Argentinac takođe nije zaboravio ovaj klub, a kako i bi - kad je tamo sreo svoju sadašnju devojku, Milicu Tasić.

Luka Vildoza je u trenutku kad je stigao u Zvezdu već bio u dugoj emotivnoj vezi sa Ainarom, međutim, tokom svog boravka u Beogradu je ta ljubav pukla, te je ubrzo i našao novu izabranicu, a ispostaviće se da se radi o Milici Tasić, nekadašnjoj odbojkašici upravo Crvene zvezde.

Po kraju sezone je Vildoza otišao iz Zvezde, ali je nastavio svoju ljubav sa Milicom, te njih dvoje neretko objavljuju i zajedničke slike na društvenim mrežama, a Argentinac je još jednim gestom pokazao koliko mu zapravo znači njegova devojka.

Na TikTok nalogu ekipe Panatinaikosa se našao jedan klip u kom igrači pokazuju svoje slike na pozadini telefona, a jedan od aktera je bio i Luka Vildoza. On je stidljivo pokazao svoj telefon, na kom su se nalazile Milica i njegova majka.

Kratko se nasmejao i produžio dalje, ali je ovim putem samo pokazao kako je sve bliži da postane "srpski zet".

@pao_bc Let’s see our player’s lock screens 👀📲 | Part 2 Love them all 💚 #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #basketball #oaka #athens #vildoza #nunn #mitoglou #moraitis #lockscreen #challenge #tiktok #viral #greens ♬ πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC

U galeriji u nastavku možete i pogledati kako izgleda Milica Tasić, jedna od najlepših srpskih sportistkinja.


(Telegraf.rs)

Video: Lepo: Vildoza dosao po srpsku odbojkasicu ispred svlačionice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    12. februar 2024 | 13:57

    Našim ženama je samo bitno da nije Srbin, i da naravno ima para... Ako smuvaju nekog ko nije Srbin to im je najveći uspeh u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA