Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je sve iz Golden Stejta došao na sahranu Milojevića? Uz Kera je legendarni Pačulija, generalni menadžer...

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitav stručni štab Voriorsa stigao je da oda poslednju počast Dekiju

  • 0
Sahrana Dejan Milojevic Foto: Nikola Anđić

Reka ljudi došla je na Novo Bežanijsko Groblje danas kako bi se poslednji put oprostila od Dejana Milojevića, koji nas je nažalost prerano napustio tog 17. januara.

Ko god ga je poznavao, znao je koliko je bilo Dekijevo srce. Veliko da primi sve koji su u njega želeli da uđu. Sa ogromnim osmehom na licu, svima će zauvek ostati u sećanju.

Na sahrani danas su tako iz daleke Kalifornije stigli i predstavnici njegovog poslednjeg kluba za života, Golden Stejt Voriorsa. Upravo tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju, pred meč sa Jutom Džez, našem Dekiju je nažalost pozlilo.

Čelo delegacije Voriorsa predvodio je glavni trener tima, Stiv Ker, koji je nekoliko puta u emotivnim obraćanjima govorio koliki je bio uticaj Dekija na sve prisutne. Pored njega, iz Kalifornije su doputovali i mnogi drugi.

Pre svega, tu je čitav stručni štab Voriorsa, a uz njih i nekada legendarni košarkaš Ratnika, a sada generalni menadžer tima, Majk Danlivi Junior.

Na sahrani je pored njih uočen i legendarni gruzinski košarkaš, Zaza Pačulija, koji je takođe ostavio ogroman trag u Voriorsima, a koji sada služi kao menadžer za košarkaške operacije.

Pogledajte u galeriji ko je sve došao na sahranu.

(Telegraf.rs)

Video: Velikani košarke se opraštaju od Dekija, došao je i Stiv Ker: Sahrana Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA