≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiv Ker došao na sahranu Dejana Milojevića: Ovo je najveći dokaz koliko mu je Deki značio u Golden Stejtu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu dugo radili zajedno, ali je Deki ostavio dubok trag u Voriorsima

  • 1

Tek što je krenula 2024. godina, a ovaj ponedeljak, 12. februar, ostaće upisan u kalendaru kao jedan od najtužnijih u 21. veku, pošto Srbija mora da se oprosti od svog legendarnog košarkaša Dejana Milojevića, koji je veoma rano napustio ovaj svet kada je u 46. godini doživeo srčani udar u Solt Lejk Sitiju.

Dejan Milojević je neko ko je ostavio igrački trag u Srbiji kao košarkaš, dok je kao trener tek počeo da se dokazuje, radio je u Megi dugo i napravio je mnogo košarkaša, da bi potom otišao put Golden Stejta, gde se priključio i stručnom štabu Stiva Kera s kojim je došao do titule.

Bio je Milojević izuzetno važan za Stiva Kera, koji mu nije bio samo kolega, već i priajtelj, što je pokazao i sam Amerikanac kada se pojavio na Novom Beogradu kako bi se po poslednji put oprostio od prijatelja koji je prerano napustio ovaj svet.

Stiv Ker je stigao u Beograd zajedno sa delegacijom Golden Stejta, gde se nalaze i Majk Danlivi, Bob Majers, kao i Zaza Pačulija.

Izuzev njih, tu su i mnoge druge košarkaške legende kako domaće košarke, tako i regionalne, ali i šire.

(Telegraf.rs)

Video: Velikani košarke se opraštaju od Dekija, došao je i Stiv Ker: Sahrana Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. februar 2024 | 14:42

    Postovanje za Stiva Kera, za one koji ne znaju bio je saigrac velikog "leteceg Majkla" u Cikago Bulsima, svi ljudi iz Golden Stejta su se poneli kao gospoda prema Dejanu, i zelim im sve najbolje, a Keru jos titula sa njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA