≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi ukrajinski košarkaš (17) brutalno ubijen na ulici: Ubica je dečak od 15 godina!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv slučaj iz Nemačke

  • 0
Vladimir Jermakov Foto: Košarkaški savez Ukrajine / BFU

Stravične vesti stižu ovog popodneva iz Nemačke, gde je mladi ukrajinski košarkaš Volodimir Jermakov (17) preminuo posle brutalnog napada na ulici i ranjavanja nožem od strane grupe mladića u nemačkom gradu Oberhauzenu.

Nesrećnog košarkaša su prema pisanju nemačkih medija napali mladići dok se on vraćao sa saigračem Artjomom Kozačenkom. Uputili su se ka Železničkoj stanici.

Najpre su ih provocirali, a onda i fizički nasrnuli na njih. Dvojica Ukrajinaca inače su bila deo ekipe Art Džajants iz Dizeldorfa.

Kako se navodi u dosadašnjem toku istrage, osumnjičeni ubica je mladić od svega 15 godina, a koji je izvadio nož i izbo Jermakova.

Napadači su pobegli sa lica mesta, ali ih je policija na osnovu snimaka brzo identifikovala i uhapsila. Ubica je višestruki prestupnik, ovo mu nije prvi napad.

Posle svega su se oglasili klub u kojem je nastupao, kao i Košarkaški savez Ukrajine.

- Da bi izbegao rat u zemlji rođenja, preselio se u Dizeldorf tokom jula 2023. godine, gde je pronašao novi dom. Volodimir je bio veoma popularan među trenerima, saigračima i prijateljima i ostaće upamćena mlada osoba čiju je svakodnevnicu karakterisala čista životna radost i sportska ambicija - napisao je nemački klub.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Stojanović kroz suze održao potresan govor na sahrani Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA