≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slomio se i najtvrđi: Novica Veličković u suzama na sahrani Dejana Milojevića

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu mogle da se zadrže emocije

  • 0
Novica Veličković Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Mnoge košarkaške legende došle su na Bežanijsko groblje da se oproste od Dejana Milojevića, koji nas je prerano napustio posle infarkta 17 januara.

Među njima je najveću pažnju izazvao Stiv Ker, koji je doputovao iz San Franciska u Beograd da se oprosti od svog doskorašnjeg saradnika i brata, kako je zvao Dekija.

Reka suza prolivena je tokom poslednjeg oproštaja od Dekija, a najemotivniji momenat bio je kada je poznati sportski komentator Aleksandar Stojanović pročitao u suzama oproštajno pismo.

To je slomilo i najtvrđa srca. Novica Veličković je sigurno tokom karijere bio jedan od najčvršćih momaka na terenu, ali i on nije uspeo da zadrži suze na oproštaju od Dejana Milojevića, koji mu je bio neka vrsta mentora i "starijeg brata".

Legendarni košarkaš je kao i mnogi drugi, zaplakao na groblju tokom sahrane.

Emotivan je bio i njegov oproštaj na društvenim mrežama, nakon što je saznao za tragičnu vest o smrti Dejana Milojevića pre tri nedelje.

- Gde si bre munze...

- Dećo moj, voli te tvoj Munze!

- Brate moj, velika tuga, bol....

- Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost... Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima... Mogu danima, godinama da pišem!

- I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A NAJVEĆI SI!

- HVALA TI ZA SVE! I JOŠ JEDNOM, VOLI TE TVOJ MUNZE - napisao je Novica u svom oproštaju od Dejana Milojevića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Novica Velickovic (@novica_velickovic)

(Telegraf.rs)

Video: Trener Golden Stejta Stiv Ker prisustvuje sahrani Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA