Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti derbi zakazan za polufinale Kupa za košarkašice!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkašice Zvezde protiv Partizana u polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević

  • 1
ŽKK Crvena zvezda - ŽKK Kraljevo Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkašice Crvene zvezde igraće protiv Partizana, dok će se Mega MIS sastati sa Kraljevom u polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Završni turnir nacionalnog Kupa za košarkašice biće odigran drugog i trećeg marta u niškoj dvorani "Čair".

U prvom polufinalu Kupa drugog marta od 17 sati igraće Crvena zvezda i Partizan, dok će Mega Mis i Kraljevo sastati od 19.30 časova. Finale je zakazano za treći mart u 19 časova.

Žrebu su prisustvovali predstavnici klubova učesnika, a uvodnu reč dao je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenja Dušan Projović.

- Čestitam vam svima na ogromnom uspehu naše ženske reprezentacije, koja se treći put zaredom kvalifikovala na Olimpijske igre. Čestitam ovom prilikom i njima, najveća je zasluga igračica, stručnog štaba i ljudi koji vode žensku košarku, ali ogromnu zahvalnost zaslužujete i vi, koji ste kroz takmičenja i klubove razvijali naše reprezentativke. Svi treba da budemo ponosni na njih, kao što smo ponosni i na vas. I ove godine je Kup u Nišu, drugi put zaredom, čestitam svima koji su se plasirali na završni turnir. Želim vam mnogo uspeha i neka pobedi ekipa koja bude najbolja na terenu - rekao je Projović, prenosi zvanični sajt KSS.

Trofej Milan Ciga Vasojević brani ekipa Crvene zvezde, koja je prošle godine u finalu pobedila Art Basket (Mega MIS) rezultatom 77:55.

(Kraj) man/

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂😂😂

    12. februar 2024 | 20:12

    Opet će franjevke da ponove svetski rekord kada su postigle 1 poen za celu četvrtinu ??!!😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA