Vreme čitanja: oko 1 min.

Atkinson objasnio kako je vratiti se u grad gde je Milojević izgubio život: "Znate, teško je, ali..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna ispovest pomoćnog trenera Voriorsa

  • 1
Keni Atkinson Foto: Printscreen/X

Glavni trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker doputovao je u Srbiju, kako bi bio na sahrani svog kolege i prijatelja Dejana Milojevića, a njega je na tom mestu zamenio Keni Atkinson.

Atkinson je nakon utakmice pričao kako je za njega i za tim bilo iskustvo i promena igrati u mestu gde je Deki izgubio život i bez glavnog trenera tima.

- Nije idealna situacija na mnogo načina, sa ličnog pogleda. Ovde smo u Juti gde je Deki imao incident. Znate, teško je. Ali kao profesionalac morate da idete dalje. Naš posao kao profesionalaca je da morate da nastavite dalje, ali takođe da pamtite. Pričali smo o tome sa igračima ovog jutra. Hajde da nastavimo dalje - ne, hajde da pamtimo, ali svakako imamo posao da obavimo večeras.

Voriorsi su slavili protiv Džezera na kraju rezultatom 129:107, dan nakon sahrane Dejana Milojevića. Ratnici su trenutno 10. na zapadu sa skorom od 26 pobeda i 25 poraza

(Telegraf.rs)

Video: Velikani srpske košarke i NBA lige se u suzama oprostili od Dekija: Sahranjen Dejan Milojević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milenko

    13. februar 2024 | 07:32

    Amerikanci su ne samo u prvom i drugom svetskom ratu bili prijazeljiSrba jedinig naroda na ovim prostotima sa velikom istorijom druge je nesto neki politicari i politika 90.g.. gde su i kod nas nabedjeni politicari pravili kstastrofalne greske koje su Srbe skupo kostale🇷🇸🇺🇸🙏👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA