≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drejmond Grin brutalno isprozivao Jusufa Nurkića: Nazvao ga kukavicom, pominjao i Jokića

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije štedeo grin bosanskohercegovačkog košarkaša

  • 0
Drejmond Grin Foto: Tanjug/AP

Rat na terenu Drejmonda Grina i Jusufa Nurkića nastavio se posle suspenzije, a navijači su sve mogli da vide u poslednjem meču dva tima. 

Naime, Tokom celog meča, koji je Stef Kari rešio trojkom u poslednjoj sekundi za 113:112,  viđeno je "nadmudrivanje" dvojice košarkaša. Na momente, bilo je i ponižavanja u kojem su obojica učestvovali pošto su nastojali da pokažu koliko je protivnik "mali" i nedostojan košarke. Takođe, Jusuf Nurkić je bio nervozniji i često pokazivao netrpeljivost prema Grinu.

Par dana kasnije, usledio je odgovor košarkaša Voriorsa.

- Mališa pokušava da se postavi, da me odgura. Sa svojim nevaljalim šutom ubacuje šest poena na utakmici i odlučuje da "proslavi" pokazivanjem na parket.Udara u pod, a iskreno, nici dovoljno dobar da radištakve stvari. A, onda dovodi u pitanje moj karakter. Kakva kukavica. Ovo je utakmica koju si izgubio, u kojoj ste uništeni i jedina stvar o kojoj bi trebalo da pričaš jeste kako ste kažnjeni. Kakva sramota. I, oni očekuju da pobede sa tim tipom.  Iskreno rečeno ja sam četvorostruki Ol star i četvorostruki šampion NBA lige. I, trbalo bi da te uništim. Trejdovan si zbog Džokera, kako bi on postao ono što je danas. On i Kevin dovodili su ranije u pitanje moj karakter. A to je kukavički - istakao je Grin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA