≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovića pitali kako uspeo da čuva Janisa u odbrani, odgovorio je uz širok osmeh: "Nije bilo lako, ali..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veče karijere imao je srpski reprezentativac

  • 0
Nikola Jović Printskrin: Youtuber/Bally Sports Florida & Bally Sports Sun

Nikola Jović je odigrao meč karijere u NBA ligi, gde je u pobedi nad Milvoki Baksima u gostima postigao 24 poena uz 7 skokova i 3 asistencije uz sjajno šutersko veče, a pri tom nije igrao čitavu četvrtu četvrtinu.

Srpski reprezentativac je posle meča izneo utiske.

- Bilo je sjajno. Počeo sam kao starter mislim između 10 i 12 utakmica ove sezone i bio sam fokusiran, radim vredno i spreman sam. Danas sam ponovo bio starter i trener je želeo da pobedimo i ja želim da pobeđujemo. Znali smo tačno šta treba da radimo i to smo uradili, plan meča je bio sjajan. Svi su delili loptu i trener uvek kaže "karma će uraditi svoje". Delili smo loptu, igrali sjajnu odbranu, i odlično je prošlo.

Novinari su pitali Jovića o tome da su kao ekipa sjajno trčali i parirali Milvokiju u parametru po kojem su jedan od najjačih timova lige.

- Da, pomoglo je. Tokom plana igre smo znali da igramo protiv još jednog sjajnog tima koji je odličan u defanzivnoj tranziciji, bili smo spremni da trčimo, to je ono što je trener želeo, to smo i uradili.

Novinar je potom konstatovao da je Jović počeo 10 vezanih mečeva kao starter, a da posle nije igrao na 7 od 10 mečeva, a da je noćas krenuo da igra kao da se ništa nije desilo i da nije bilo pauze, pogađao je trojke, hvatao lopte, dominirao u odbrani, pa je pitanje glasilo kako je uspeo da igra sa toliko samopouzdanja.

- Samo rad. Da budete sigurni da budete spremni kada pozovu vaše ime i to sam uradio.

Usledilo je pitanje o čuvanju Janisa Adetokumba, protiv koga je imao neke sjajne defanzivne role.

- Nije lako, naravno, on je s razlogom bio dvostruki MVP. Ali sam dao sve od sebe, saigrači su mi čuvali leđa i nekako je to uspelo. Ne možete da ga čuvate samo jedan na jedan, ceo tim je bio uključen i pomagali su mi i to smo uradili i prošlo je dobro - zaključio je Jović sa osmehom na licu.

(Telegraf.rs)

Video: Video je blistavu partiju Srbina: Džimi Batler zbog Nikole Jovića seo u avion i doleteo u Viskonsin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA