≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok! Voriorsi hteli da dovedu Lebrona: Džejms dobio unosnu ponudu, ali Lejkersi odbili

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta bi bilo kad bi bilo...

  • 0
lebron Džejms, Stef Kari, Los Anđeles Lejkers, Golden Stejt Voriors Foto: Profimedia/Getty images

Tokom nedavne perioda trejda u NBA ligi, Golden Stejt Voriorsi su pokušali da ubede Los Anđeles Lejkerse i Lebrona Džejmsa da razmotre razmenu koja bi ga spojila sa dugogodišnjim rivalom Stefom Karijem, ali njihovi napori nisu uspeli.

Prema pisanju ESPN portala, vlasnik Voriorsa, Džo Lejkob, kontaktirao je vlasnicu Lejkersa, Žanij Buš, ali Lejkersi nisu bili zainteresovani da puste Džejmsa.

I pored ohrabrenja od strane igrača Voriorsa, Drejmonda Grina, Džejms nije pokazao interesovanje za napuštanje Lejkersa.

Lejkersi, s druge strane, fokusirani su na potencijalna pojačanja tima tokom predstojeće pauze između sezona, dok su Voriorsi napravili samo manje promene pre krajnjeg roka za NBA trejdove.

Nema nikakve sumnje da bi ovaj trejd napravio potpunu pometnju u košarkaškoj zajednici širom sveta, a ranije su Kari i Lebron znali da spominju kako bi voleli da igraju zajedno. Poznato je da su Grin i Lebron van terena dobri prijatelji.

Obe ekipe trenutno se bore za mesto u plej-ofu Zapadne konferencije, ostavljajući eventualne razgovore o trejdove za neko drugo vreme.

(Telegraf.rs)

Video: Dozet otkrio i anegdotu: "Javio nam se Kampaco, pitao je za Niš i Kup... Rekao je da će navijati"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA