Vreme čitanja: oko 1 min.

"Možda je smrt Milojevića ono što im je trebalo": Skandalozan komentar NBA legende uživo na TV-u

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ričard Džeferson će morati da poradi na svom izražavanju i da promisli dobro pre nego što nešto kaže

  • 1
Ričard Džeferson, sahrana Dejan Milojević Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia; Nikola Anđić

Bivši američki košarkaš i NBA zvezda Ričard Džeferson imao je ozbiljan ispad na televziji tokom prenosa meča Golden Stejta i Los Anđeles Klipersa.

Kada je kamerman prikazao simbol sa inicijalima Dejana Milojevića uokvirenog u srcu na parketu, koji je tragično nastradao 17. januara posle srčanog udara pred gostovanje Juti u Solt Lejk Sitiju, Džeferson je imao skandalozan komentar.

Verujemo da nije imao lošu nameru, ali je degutantno da je izjavio da je smrt Milojevića nešto što je možda trebalo Voriorsima da se ujedine u nezgodnom trenutku sezone i počnu sa boljim rezultatima.

- Podržali su njegovu porodicu u veoma teškom trenutku. Videli ste majice, videli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vesti, s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu, možda je to nešto što im je trebalo u ovom trenutku - rekao je Džeferson, koji možda nije imao lošu nameru, ali je njegova izjava više nego degutantna.

Ova izjava izazvala je gnev navijača Golden Stejta, koji su počeli žestoko da ga prozivaju za ovaj sramotan komentar.

Na ovom meču je Voriorse sa klupe predvodio Stiv Ker, koji je prošlu utakmicu propustio, jer je došao u Beograd na sahranu Dejanu Milojeviću, pa je meč vodio pomoćnik Keni Atkinson, koji je pobedu posvetio Milojeviću.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Golden Stejta Stiv Ker prisustvuje sahrani Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajo

    16. februar 2024 | 04:55

    Nije covjek mislio lose. Samo se nespretno izrazio. Mislim da je zelio reci kako je Golden State kao jedan od nacina da se oduzi Miloju za njegov veliki ljudski i sportski doprinos , zaigrao punim srcem , ujedinjen . I pobjedio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA