Vreme čitanja: oko 1 min.

Isakov Kovačević presrećan posle izbacivanja Mege: "Biće nam čast da igramo protiv gospodina Obradovića"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Probaćemo da igramo hrabro, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo"

  • 0
Miloš Isakov-Kovačević Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Dva velika iznenađenja dogodila su se u susretima četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Nakon Čačka 94, prolaz u naredno kolo obezbedila je i ekipa Vojvodine i to vrlo ubedljivom partijom protiv Mege 100:92.

Trener novosadskog tima Miloš Isakov Kovačević nije krio sreću posle velikog uspeha, koji će lideru KLS-a dati podstrek pred naredne izazove.

- Čestitke momcima na odličnoj utakmici, a čestitao bih i svom sturčnom štabu na pripremi meča, kao i našem kondicionom treneru. Mega je sjajna ekipa, čestitam im na svemu pšto su uradili prošle i što rade ove godine i želim im da ostvare sve ciljeve. Odlična priprema meča s naše strane, koristili smo 11 igrača. Navikli smo da igram ona svaka dva tri dana, Mega nije i tu je bila naša prednost. Imamo i određeno isksustvo, što nam je bila prednost. Kontrolisali smo ritam meča 40 minuta i ostvarili izuzetno vrednu pobedu. Biće nam čast i privilegija da sutra igramo protiv gospodina Željka Obradovića.

Dodao je da ekipu očekuje duel sa Partizanom, što će svim igračima biti nagrada za rad.

- Svako od nas je sanjao ovo što će se desiti nama, posebno mi iz trenerske perspektive. Biće zanimljivo pripremiti taj meč. Uz poštovanje prijateljima iz Gajdore, ali Partizan je kvalitetniji i očekujemo duel sa njima. Probaćemo da igramo hrabro, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo, tako da smo rasterećeni. Biće to uživanje i nagrada za sva rad koji smo uložili - rekao je Isakov Kovačević.

(Telegraf.rs)

Video: Nerealan pogodak Stefana Savića u stilu Dušana Kecmana sa više od pola terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA