≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Željko Obradović poklopio Tristana Vukčevića posle pobede: "Ovaj moj igrač kao da je gledao drugu utakmicu..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Odradili smo utakmicu, što se kaže"

  • 10
Željko Obradović Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkaši Partizana pobedili su Hercegovac iz Gajdobre 92:67 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i tako u borbi za finale zakazali duel sa Vojvodinom.

Nisu crno-beli izgledali dobro tokom prvih dvadesetak minuta, ali onda su nizom u trećoj deonici slomili otpor vrlo hrabrog srpskog drugoligaša.

Najefikasniji igrač u pobedničkom timu Tristan Vukčević istakao je da je utakmica bila super.

- Bila je super utakmica. Loše smo počeli, pa se digli u drugom poluvremenu - rekao je Tristan, ali ga je Željko Obradović poklopio:

- Ovaj moj igrač je gledao neku drugu utakmicu. Nije bila dobra, nismo igrali dobro. Odradili smo je, što se kaže. Čestitao bih ekipi Hercegovca na velikom rezultatu i na svemu što su uradili do sada i da im poželim puno sreće u svim utakmicama i takmičenjima. Hvala navijačima koji su došli u velikom broju, kao i čitave sezone podržali ekipu. Trudio sam se da vodim ekipu tako da razmišljamo i o polufinalu sutra.

Pohvalio je Obradović ipak Vukčevića i Balšu Koprivicu, za koga je istakao da je bio odličan i protiv Igokee.

- Igrali su dobru utakmicu, pogotovu Balša. Odigrao je poslednju utakmicu u ABA ligi protiv Igokee izvanredno i sem možda jedne ili dve situacije, sve ostalo je odradio na visokom nivou. Postao je svestan kvaliteta i da može da pomogne timu. Tristan je napadački dobro odigrao, čak i odbrambeno u pojedinim trenucima bolje nego ranije i to je ohrabrujuće. Prva četvrtina nije bila na tom nivou, ali sve ostalo, nemam nikakvih primedi. Voleo bih da to izgleda još bolje - istakao je Obradović.

Nadovezao se Željko i na narednog rivala Vojvodinu.

- Uspeo sam da pogledam nekoliko utakmica Vojvodine. Gledao i čitavo prvo poluvreme u dvorani. Igraju veoma dobro, agresivno, menjaju odbranu i čestitke svima i treneru i igračima na izvanrednoj utakmici u četvrtfinalu, kao i svemu onome što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji ulaže ogromnu energiju da se Vojvodina vrati gde bi trebalo da bude, želim im sve najbolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • old school

    15. februar 2024 | 22:29

    Veliki pedagog, poklopio klinca i digao mu samopouzdanje da bi nahvalio sebe. Videli smo te na EP u Novom Sadu kakav si autoritet. Dvolican si Zeljko…

  • Lakirana cipelica

    15. februar 2024 | 22:51

    Bravo, idemo po trofej jako! Partizan sampion

  • ЛИЦЕМЕР

    16. februar 2024 | 06:24

    Жекс ЛИЦЕМЕР БРОЈ ЈЕДАН

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA