Vreme čitanja: oko 1 min.

Tompson vodio Voriorse protiv Jute, Minesota "razmontirala" Portland

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo je bilo u noći za nama

  • 0
NBA Foto: Tanjug/AP

U noći za nama odigrana su tri meča NBA lige, a pobede su upisale ekipe Memfis Grizlisa, Golden Stejt Voriorsa i Minesota Timbervulvsa.

Verovatno najatraktivniji meč imali smo priliku da gledamo u Juti, gde su Golden Stejt Voriorsi slavili protiv Džeza sa 140:137.

Presudne su bile druga i treća deonica, u kojima su Voriorsi stekli ukupno 21 poen prednosti, što je bilo nedostižno za ekipu Jute.

Centralna figura u pobedničkom timu bio je raspoloženi Klej Tompson sa 35 ubačenih poena, uz šest skokova i dve asistencije, dok je na drugoj strani Sekston ubacio identičan broj poena.  Stef Kari je meč završio sa 16 poena i deset asistencija.

NBA Foto: Tanjug/AP

Minesota Timbervulvsi su dosta lako slavili protiv Portland Trejl Blejzersa sa 128:91. Ključnu, i nedostižnu prednost, gosti su napravili već u prvoj četvrtini, koju su dobili sa čak 44:14.

U nastavku je razlika samo varirala, ali nije bilo gotovo nikakve rezultatske neizvesnosti, te je Minesota lako došla do trijumfa.

Najraspoloženiji je bio Edvards sa 34 ubačena poena , dok je Karl Entoni Tauns ubacio 23, uz osam skokova.

U meču koji je odigran u najranijem terminu, Memfis Grizlisi su slavili protiv Milvoki Baksa sa 113:110.

Najefikasniji na meču bio je Janis Adetokumpo sa dabl-dabl učinkom od 35 poena i 12 asistencija, uz četiri skoka, dok su na drugoj strani Džekson i Vilijanms ubacili po 27 poena.

U narednim danima, očekuje nas pauza kada je reč o mečevima NBA lige, s obzirom na to da je na programu Ol-star.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA