≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka Mitrović pred finale Kupa: "Ne bih komentarisao..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović je posebno pohvalio ekipe koje igraju KLS

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu, pošto su pobedili ekipu Čačka 94 rezultatom 87:52 u meču polufinala.

Posle meča, košarkaš crveno-belih Luka Mitrović je izneo svoje utiske:

- Imali su dobar pristup od samog starta, što je ključno za ovakve mečeve. Ekipa nemašta da izgubi, rizikovali su malo. Mi smo imali neke otvorene šuteve koje nismo ubacili. kada je napad proradio, onda više nije bilo problema.

Mitrović nije želeo da prognozira koja ekipa će u finale:

- Pratićemo naravno. Uz dužno poštovanje svih ekipa, i iz poštovanja i prema timu iz mog rodnog grada, ne bih komentarisao. To su momci koji dobro igraju, vredno treniraju, hajde da ostavimo priču o drugom finalu otvorenom.

Posebno je Mitrović pohvalio timove iz KLS - a:

- Iskren da budem, ne pratim toliko KLS, samo rezultate i tabelu. Evidentno je da se nivo košarke podigao u tom takmičenju, da se i u drugim mestima igra dobra košarka. Neki timovi su se i finansijski digli, što je danas od ključnog značaja, ako želite da imate kvalitet. To je nešto što me raduje.

Hercegovac, Čačak

- Imam veliko potšvanje za sve ekipe. Pokazalo se da su timovi zaslućeno ovd.e Veliko priznanje za sve, a naročito za Hercegovac koji je juče sasvim dostojan otpor pruižio Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilo

    16. februar 2024 | 23:21

    bi dobro da ne igraš.Povedi Lazića i Lazarevića na ručak pa dođite na kad se završi finale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA