≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jaramaz posle plasmana u finale i meč sa Zvezdom: "Svesni smo šta nije štimalo..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 3
Ognjen Jaramaz Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pošto su u drugom polufinalnom duelu slavili u hali "Čair" protiv ekipe Vojvodine 80:67. 

Posle meča, svoje utiske je izneo košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz.

- Ostvarili smo prvobitni cilj. zadovoljan sam. Bilo je "tvrdo", ali smo uspeli da odigramo ove dve utakmice u dva dana i sutra nas očekuje derbi. Dobro poznati protivnik i potrudićemo se da se spremimo - rekao je Jaramaz i dodao:

- Tri utakmice u tri dana, to je možda zahtevnije, ali svake godien je tako. Nismo iznenađeni. Mislim da smo spremni za sutra.

Jaramaz ističe segment koji bi mogao da bude bolji.

- Definitvino da popravimo odbranu-. To će biti jako važćno u utakmici sa Zvezdom. ne bih ulazio u druge detalje. Mislim da smo svesni šta nije štimalo poslednjih utakmica.

Kada je reč o atmosferi, jaramaz nema dilemu:

- Jeste posebna atmosfera. jedini put kada su navijači tu, ali nama to predstavlja veliko zadovoljstvo.

Jaramaz je upitan da prokomentariše i klubove iz KLS-a koji su igrali kup, kao i to, da li mu je drago zbog njih i njihove igre.

- Drago mi je. Čestitam im na tome. Sa mnogim momcima sam imao prilike da igram u mlađim kategorijama. Jako ih cneim kao igrače i kao ljude i drago mi je da igraju dobro. Nadam se da će trud i rad da im se isplate još više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    17. februar 2024 | 06:57

    Ti ne štimaš odavno...

  • Rola

    17. februar 2024 | 11:57

    Jaramaz šta ti znaš od tebe svaka nesreća polazi po Partizan ti ne možeš da potreviš veliko bure a tek koš i kuću bi promašio. Kada Jaramaz ne ulazi u igru Partizan je jači.

  • Ramaro

    17. februar 2024 | 13:40

    Generalno gotovo celom timu šut otišao u aut. A izgradjene akcije i prodori ne postoje. Sve se svodi na individualno mučenje lopte do besvesti i propade napad. Treba znatno podići nivo igre , a to je po meni sada kasno da bi se nešto dobro uradilo u EL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA