≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno! Telegraf pitao Jokića da li prati Partizan i Zvezdu, evo šta je Nikola odgovorio na NBA Ol-staru!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv je odgovor dao naš košarkaš

  • 6

Redakcija Telegrafa je dobila tu čast da ima svoju ekipu na ovogodišnjem izdanju NBA Ol-star vikenda, gde ima priliku i da se uveri kako to funkcioniše sa najvećim košarkaškim zvezdama na svetu, a, igrom slučaja je dobila i priliku da porazgovara na srpskom sa Nikolom Jokićem!

Nikola Jokić je već godinama jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač u čitavoj NBA ligi, te je samo interesovanje o njemu sve veće, dok je Telegraf sada došao u priliku i da mu postavi pitanje tokom konferencije.

Naime, Telegraf je upitao Nikolu Jokića da li stiže da isprati utakmice Zvezde i Partizana ove sezone, a Nikola je tada dao odgovor, dok je i sam upitao pitanje.

- Da, pratim i Partizan i Zvezdu, nemaju tako neke fantastične rezultate ove sezone, ali ovaj... I u Partizanu i u Zvezdi imam saigrače s kojima sam igrao, pokušavam da ispratim što više mogu. Eto danas igraju finale Kupa, je l' tako? Eto, ne pratim kao što vidiš - kroz osmeh je rekao Jokić za Telegraf.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta!

(Telegraf.rs)

Video: Neviđeni šou Srbina i Slovenca, Amerikanci u neverici: Jokić polio Dončića vodom usred intervjua

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    17. februar 2024 | 20:31

    Puca mu ona stvar generalno za sve

  • 3 na 3

    17. februar 2024 | 21:18

    Njegov stil, prihvati ili ne. Lično mi deluje da ga to zanima kao lanjski sneg. A i ne mora da ga zanima. Naša javnost je onomad drvlje i kamenje kad nije igrao za reprezentaciju. Da sam ja selektor, opet bih ga pozvao, hoćeš ili nećeš. Ako kaze ne, ok, nema ljutiš. Što bi rekao Šojić: "ima ko hoće". I bez Jokića smo dobro prošli na SP.

  • V8

    18. februar 2024 | 00:32

    Nebitan lik u celoj priči...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA