≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mitrović o Teu i Kupu: "Bila je ulična borba, ali fer, Miloš je veliki zvezdaš, miran sam kada je pored mene"

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaš crveno-belih je zadovoljan posle pobede

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su četvrti put u nizu Kup Radivoja Koraća, pošto su pobedili Partizan 85:79 u velikom finalu održanom u hali "Čair" u Nišu.

Posle meča, košarkaš crveno-belih Luka Mitrović je izneo svoje utiske.

- Jako težak i zahtevan meč. Derbi, plus finale, broba za trofej. Bila je ulična borba. Obe ekipe su dale sve što su imale. Mi smo imali dovoljno strpljenja, iskustva. Ipak, dosta igrača zna kako da igra ovakve mečeve i zna kako se osvajjau trofeji i to je definitivno donelo pobedu - rekao je Mitrović i dodao:

- Sigruno će biti veliki vetar u leđa ekipi, jer ipak trofej je trofej. Kada ga osvojite protiv "večitog rivala" dobija još više na značaju. Moram da kažem da će nam dobro doći ova pauza posle Kupa jer je potrošnja bila velika. Mislim na "roster" u kojem smo igrali jer smo igrali bez tri igrača. Drago mi je da i u tim drugačijim uslovima smo uspeli da zabeležimo trofej. Da li će preokrenuti sezonu ili neće, naše ambicije bi ostale iste do kraja sezone kako god se ovaj meč završio.

Mitrović je istakao koliko mu znači da igra sa Milošem Teodosićem.

- Miloš je veliki Zvezdaš, dugo ga nisam video da pokazuje emocije na terenu, što se vidi i sa strane. Jasno je koliko mu znači osvajanje trofeja sa Crvenom zvezdom. Imati ga za saigrača i pored sbee zaista je neprocenljivo. Toliko sam miran na parketu kad je pored mene, nisam imao duileme da će pronalaziti najboilja rešenja i da će nas voditi do pobede.

Prokomentarisao je i atmosferu.

- Atmosfera je bila fenomenalna,. bez ikakvih incidenata. Obe ekipe su dale sve od sebe. Obe ekipe su se ponašale fer i sprtski i zaista je bilo lepo igrati. Samo da je bilo manje zagušljivo, ali mnogo tražimo.

O slavlju

- Neće ga ni biti. Samo u svlačionici i u autubusu. Dosta igrača ide sa reprezentaacijom i moramo da požurimo da bismo stigli na avione. Veliki podsticaj za nas. Glad i ambicija sigurno ne jenjava nakon osvajanja ovog prvog trofeja.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Avramović govorio za medije posle poraza u Kupu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • миле

    19. februar 2024 | 09:51

    realno Teo je nabolji igrac sa 40 godina!! sta je sa ostalim milinski placenim igracima? smesno!! da Panteru 4-5 lopti bukvalno iz kosa nisu ispale dzabe bi bila Teova magija bas dzabe

  • A u tirani lazno slavlje

    18. februar 2024 | 08:05

    Hvala sudijama za 7 puta korake partizanu i 11 puta dodatno slobodno bacanje i 3 puta nedosudjenu nesportsku..bez njih ne bi pobijedili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA