Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kuća uvek dobija": Pejsersi osvojili takmičenje u "veštinama" na NBA Ol-star vikendu u Indijani!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priredili su dosta zanimljivih stvari tokom ovog takmičenja

  • 0
NBA Ol Star, Skills, Skilovi, veštine Foto: Tanjug / AP

Čuvena kockarska izreka kaže "kuća uvek dobija", a to bi ovoga puta moglo da se poveže i sa takmičenjem u veštinama na NBA Ol-staru, gde je u Indijani slavila ekipa "Pejsersa", u kojoj su se našli Tajris Halibarton, Benedikt Maturin i Majls Tarner!

Inače, ovo je treća uzastopna godina da se takmičenje održava u timskom formatu, pa se samim tim moglo videti čak devet košarkaša u ovom nadmetanju. Osim gorepomenute trojice koja su osvojila, tu je bila i ekipa "Top piks" koju su činili Paolo Bankero, Entoni Edvards i Viktor Vembanjama, kao i ekipa "Ol-stars", gde su se takmičili Skoti Barns, Tajris Maksi i Trej Jang.

Ovo je takođe bila i treća uzastopna godina gde je pobednik odlučen nakon šutiranja sa centra, odnosno, taj-brejk runde, pošto su Pejsersi dominirali u prve dve runde i svaka je nosila po 100 poena, dok su "Ol-Stars" potom u trećoj šuterskoj rundi došli do 200 poena sa sjajnom igrom.

Tako da posle driblanja, dodavanja i šutiranja, došlo je i do šuteva sa centra, gde su prvi na teren izašli "Ol-stars" igrači. Pogodio je ovde sa centra trojku Tajris Maksi za 58.8 sekundi, što je značilo da će morati brže da urade Pejsersi ako žele da dođu do ove laskave titule.

Stali su na centar, svako je uzeo po šut, a onda je Tajris Halibarton na nekih 20 sekundi do kraja uspeo i da pogodi šut, čime je doneo trofej svojoj ekipi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA