≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlade Đurović oštar prema Obradoviću: "Željko nije u pravu za sudije!"

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Legendarni trener je imao svoj komentar

  • 33
Vlade Đurović, Željko Obradović Foto-kolaž: MN Press/Marko Metlas, Nikola Tomić

Košarkaši Partizana su pretrpeli neugodan poraz od Crvene zvezde (85:79) u finalu Kupa Radivoja Koraća, čime su ostali i bez drugog trofeja ove sezone, pošto su na startu iste poraženi od Studentskog centra u finalu ABA Superkupa.

Posle utakmice, pomalo čudnu konferenciju je imao i Željko Obradović, koji je apostrofirao nekoliko detalja izvan same utakmice, a dotakao se i sudija gde je rekao da jednostavno nisu dorasli ovom takmičenju.

- Kada to kažem pričam o tome da ova tri momka koja su sudila utakmicu oni apsolutno nisu dorasli da sude ovu utakmicu. Zbog čega neiskusne sudije sude finale Parizan - Zvezda to je pitanje za druge ljude, ja neću da se upuštam u to, ali mislim da nisu bili na potrebnom nivou za finalnu utakmicu - rekao je Obradović.

Međutim, odmah mu je potom odgovorio i Vlade Đurović, legendarni trener, koji je bio gost na Areni sport.

- Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden. Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan - rekao je Đurović koji se potom osvrnuo na sudije.

- Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    18. februar 2024 | 10:53

    Da je pobedio Partizan bilo bi da je perfekt sudjenje za Obradovića … strasno kako loš čovek,sram te bilo licemeru!

  • a el mož

    18. februar 2024 | 09:22

    da fata zadnji voz za čačak

  • BREAKING NEWS

    18. februar 2024 | 11:15

    Sanitarna inspekcija kaznila ledejka sa tri nedelje kupanja i pranja veša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA